TOLOSANA I DAG 7

VIA TOLOSANA

05. APRIL - 25. APRIL 2019 - 05. JULI - 19. JULI 2020                                          Retur

VANDREDAG 7

12. APRIL 2019

SAINT GUILHE

SAINT JEAN-DE-LE-BLAQUIÉRE

AFSTAND:                 26 KM

AFSTAND TOTAL: 157 KM

VEJR: +20C - +25C   blæst /sol

HØJDEMETER:       840 m op      780 m ned

SVÆRHED:               hård+

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive om angående byen og dens faciliteter. Der er en enkelt cafe - og det er det.

Der er en kirke som  ikke er åben for adgang. Det er ikke muligt at købe ind i byen og der er ingen særlige attrak tioner. Byen har omkring 650 indbyggere.

Kan man finde en anden overnatningsby vil det være at foretrække.

Der er en del højdemeter i dagens vandring. En god kraftig opstigning over en høj ås var en af dagens udfordringer. Nedstigningen på den anden side af åsen var ligeledes udfor drende. Nedstigningen var gennem et lavalandskab af ørkenlignende karakter. Noget jeg ikke tidligere har prøvet. Ellers var vandringen igen på en blanding af lokale veje og markveje og stier. På åsens top var der en fantastisk udsigt over egnen. Omårdet er præget af agerland, vinmarker og ellers udyrket arealer med sprædt lav bevoksning, der er noget tornet og med tykke blade.

Domain le Flo, er et luxux B&B, der desværre ligger noget unden for byen. den ligger tæt på Via Tolosana, men ved at man skal vandre ned over nogle marker og igennem en skov, hvor der ikke er afmærkning. Overnatningstedet er med store flot indrettet værelser med eget bad og toilet. Stedet har en god atmosfære og venligt værtspar. Flot have med stort swimmingpool og flot udsigt over terænnet. Der kan kun tilkøbes morgenmad, der er et rigtig flot morgenbord.

Overnatning inkl. morgenmad gav jeg € 150, hvilket dog i forhold til faciliteter og kvalitet virker højt.

Er dog eneste mulighed i byen.