TOLOSANA I DAG 18

VIA TOLOSANA

05. APRIL - 25. APRIL 2019 - 05. JULI - 17. JULI 2020                                          Retur

VANDREDAG 18

24.  APRIL 2019

AVIGNONET LAURAGAIS

DONNEVILLE

AFSTAND:                 28 KM

AFSTAND TOTAL: 395 KM

VEJR: +20C - 22C  sol / let skyet

HØJDEMETER:    340 m op      360 m ned

SVÆRHED:            let

Donneville ligger lidt uden for Via Tolosana, men tæt på til Canal du Midi. Byen har ca. 1.000 indbygge- re og kan med lidt god vilje betragtes som forstad til Toulouse. Der er ikke meget at berette om byen, hvor der er en kiosk og et bageri, hvor der kan provianteres.

Den alternative rute af Via Tolosana har et forløb lamgs Canal du Midi. Det har mange fordele at avndre langs kanalen. Det er en god vandre og cykelvej på kanalens dige og for løbet er helt ind til centrum af Toulouse.  Det er en smuk rute.

Den dag jeg vandrede langs kanalen var der ikke meget liv på kanalen, så jeg fik ikke set sluseværkerne i funk- tion. der ligger mange husbåde langs bredden og jo tættere på cen trum jo flere. Man skal være opmærksom på, at der er langt mellem mulighederne for at få noget at drikke og/eller spise på dagens vandring.

Motel Resturant l'Enclos valgte jeg fordi den ligger nær Canal du Midi. Overnatningsstedet har små murede hytter, der udgør et dobbelt værelse med en ekstra seng og badeværelse og separat toilet. "Hytterne"  ligger på en grund op til restauranten. Jeg provianterede til et mellemmåltid i kiosken og spiste aftensmad i restauranten. Det var et veltilbe- redt måltid. Morgenmåltidet var ligeledes velassoteret.

For overnatning, aftensmad og morgenmad betalte jeg €110.