TOLOSANA I DAG 3

VIA TOLOSANA

05. APRIL - 25. APRIL 2019 - 05. JULI - 19. JULI 2020                                          Retur

VANDREDAG 3

08. APRIL 2019

GALLARGUES-LE-MONTUEUX

VENDARGUES

AFSTAND:                 28 KM

AFSTAND TOTAL:   74 KM

VEJR: +9C - +20C    sol / overskyet

HØJDEMETER:       260 m op      270 m ned

SVÆRHED:               let

Vendagues er en forstad til Montpellier. Byen er på ca. 5.000 indbyggere. I og med at byen er blevet forstad, så er det en by i udvikling. Der er manget nybyggeri af boliger og erhverv. I udkanten er der et Megacenter med en stort shoppingcenter og de sædvanlige store butikker både med food og nonfood. det hotel jeg overnatter på ligger i dette indkøbsområde og det er interessant at se hvordan det er opbygget i forhold til danske forhold. Daglig varerbutikkerne har et langt større udvalg end i Danmark.

Dagen startede i solskin, men lidt koldt, så de første timer med fleecejakke på. Senere kunne jeg vandre i tshit med oprullede ærmer.

Vandringen var først på en markvej langs floden Le Vidourle og vekslede derefter på markveje og lokale sogneveje og igennem nogle småflækker. Der er ikke maget at skrive om, da vandringen mest er gennem kul- tiveret agerlandskab og små skove. Vandringen ind til Vendargues og mit overnatnings- sted var lidt problematisk, så jeg måtte tage en taxa de sidste 2 km til hotellet.

Hotellet jeg har booket ligger i et megacenter område med et stort shoppingcenter i en forstad til Montpellier - Vendagues - Hotel The Originals Montpeliier Est Ecoparc. Hotellet er af nyere dato og med moderne indrettet værelser. Pænt stort værelse med veludstyret bad og toilet. God bel- iggenhed midt i indkøbsområdet.

Pris for overnatning inkl. morgen-mad 84 €

Der er flere restauranter, pizzariaer og cafeer i området.

Jeg købt mig en pizza og spiste den til aftensmad på værelset