PILGRIMSRUTER

mobil

+ 45 24 42 33 96

VIA TOLOSANA - Arlés - Col du Somport

FRA 5. APRIL TIL 25. APRIL 2019

PILGRIMSRUTER

CAMINIO FRANCÉS

Santiago de Compostella katadralCamino Francés er ofte den første camino man kaster sig ud på, enten i dens hele forløb eller også i passende etaper og ofte de sidste 100 km fra Sarria og til Santiago for at opnå et Compostella.

CAMINO DEL NORTE

Gijon


Camino del Norte er en lidt udfordrende på grund de mange højdemeter, der er i løbet af vandringen fra Irún via Gijon til Santiago.

Det er en smuk vandring langs Biscayen i "Det spanske Schweiz" - Asturias - hvor du har Picos Europa på venstre hånd, det grønne bælte lige frem for dig og det blå vand til højre. En strimmel af grønsland på 30 km i bredden.

Vandring gemmem smukke kystbyer og langs velbesøgte sandstrande i sommer perioden.

CAMINO INGLÉS

FerollEn kort men populær camino i et afvekslende natur og terræn med udsigt og vandring langs hav og fjorde, gennem et bakket landskab med små byer og spredt bebyggelse, der gør at man ikke føler sig ene og alene, selvom der ikke er mange pilgrimme som vandre denne korte camino, der kan vandres på 4-5 dage.

VIA DE LA PLATA

Arco de Cáparra


Er man til ensomhed og højt til himlen og langt mellem huse og mennesker, så er den mægtige og lange Via de la Plata (Sølvvejen) på over 1.000 km noget for dig. Mange dage er det lange vandringer på 30 km og derover, hvor der ofte ikke er noget mellem du starter og slutter dagens vandring. De lange lige rimerske veje og deres milepæle følger dig mange dage og kilometer. Du oplever mange kulturminder fra romertiden men også smukke renæsancebyer, der er vandringen værd at oplse. Du kan også opleve, at det om sommeren bliver rigtig varmt optil +50C, så det er om at have mange liter vand med i dygsækken.


"Vintervejen" er en udfordrende camino med mange højdemeter men med fantastisk natur og terræn bl.a. Las Medulas - gammel romerske guld- og søvminer - og små landsbyer og en tempelridder by - Ponferrada som start

Las Medulas

 

CAMINO INVIERNO

Fra Via de la Plata kan du vandre mod venstre og vandre på Camino Sanabrés over Ourense - en gammel romersk by med varme bade - og en smuk natur i det bakkede landskab.

Ourense katedral

 

CAMINO SANABRÉS

Har du interesse i storslået natur - ørne der svæver under dig, når du vandre på de højliggende stier med de mange gamle kulturminder og klostre, kirker og katedraler. en rigtig pilgrimsvandring.

Pyrenæerne, når de er smukkest

 

CAMINI ARAGONÉS

En overkommelig camino, hvor du strater i de potugisiske byer - enten i Lissabon eller Porto og har du lyst så op langs Atlanterhavet mod Vigo og ind i landet til Santiago. Nyd vandringen.

Porto -Ponte de Dom Luís I


CAMINO PORTUGUÉS

erik hjulmand


Copyright @ All Rights Reserved