VANDREDAG 13

Anglès - Tarn er en lille landsby med omkring 600 indbyggere. Der er en enkelt cafe, der servere be- grænset mad. Der er et lille super- marked, så der kan provianteres. Ellers er der faktisk ikke noget, bortset fra den lokalekirke at besøge. Byen er hensynende og den virker ikke særlig interessant. Mange huse er står tomme eller er i direkte forfald.


mobil

+ 45 24 42 33 96

VIA TOLOSANA - Arlés - Col du Somport

FRA 5. APRIL TIL 25. APRIL 2019

FRA:                 LA SALVETAT-SUR-AGOUT


TIL:                  ANGLÈS


KM IDAG:           18            Vejr: sol/skyet/hårdblæst


KM I ALT:         281            Temperatur: +10C/+15C


HØJDEMETER:   400 M OP           350 M NED

vandredag 13 - 18. april 2019

793 km på gammel romervej.


I over 1000 år har Via Tolosana været pilgrimsvej for pilgrimme fra Sydtskland, Schweiz, Østrig og Italien, som vandrede mod Santiago.

DAGENS SLUTMÅL

DAGENS VANDRING

Efter en god morgenbuffet fik jeg taget mig sammen til at vandre ud igen i en småkold morgen med blæst. Det meste af vandringen var langs søen Lac de la Raviege. Vandringen er på lokale veje og på nogle markveje og stier over dagen. Der er kun nogle små flækker i løbet af vandringen, så det er nødvendigt at have vand og proviant med på dagens vandring. Der er i øvrigt ikke meget andet en udsigt til søen, så det er ikke den mest spændende vandrings- dag.

DAGENS OVERNATNING

La Bastid Saint Poul, er et gitte med 2 selvstændige værelser med eget bad og toilet. Herudover er der en sovesal med 6 senge.

Det er en utrolig venlig snaksalig vært, der kan et godt engelsk. At finde indgangen til gittet er lidt vanskeligt. det værelse jeg fik tildelt var med et nyindrettet badeværelse med toilet  og et retro indrettet værelse, Ganske hyggeligtovernatningssted. Både middagsmaden og aftensmaden blev pizza på den lokale cafe. Ind- køb til næste vandringsdag fik jeg klaret i det lokale supermarked.

 billeder - tidligere pilgrimsvandring

erik hjulmand


Der er over 20.000 km pilgrimsveje i Europa. Det mest vandrede er i Spanien, Frankrig og Italien, men også Tyskland, Østrig Schweiz, Ungarn m.fl. byder på pilgrimsruter.

Copyright @ All Rights Reserved